Απολύμανση – Απεντόμωση

Η Απεντόμωση (απολύμανση) αφορά στον έλεγχο και την εξάλειψη όλων των ειδών των εντόμων, είτε ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, σκώρος κ.α.), είτε ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, μυρμήγκι,κ.α.).

Τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα έντομα μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες σοβαρές για την υγεία του ανθρώπου και η εξάλειψή τους θεωρείται απαραίτητη ειδικά για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς – βιομηχανικούς χώρους καθώς και για οικίες.

Ορισμένες από τις μεθόδους απεντόμωσης είναι:

Icon

Απεντόμωση Ψεκασμού με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης

χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την εξάλειψη εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κ.α.
Icon

Απεντόμωση με gel

χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση κυρίως της ψιλής κατσαρίδας και των μυρμηγκιών μόνο εσωτερικά σε ευαίσθητους χώρους.
Icon

Νεφελοψεκασμός (Fogging)

χρησιμοποιείται σε υπαίθριους και μεγάλης έκτασης χώρους, όπως κήποι, κτήματα δεξιώσεων, όπου απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού εντομοκτόνου σκευάσματος.Είναι αποτελεσματική μέθοδος για την καταπολέμηση εντόμων όπως το κουνούπι, ο ψύλλος, κ.α.

Όλα τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι υψηλών προδιαγραφών και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα περισσότερα είναι πολύ χαμηλά σε τοξικότητα, ώστε να μην επιβαρύνουν τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ή το περιβάλλον.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να ελέγξει τον χώρο σας, ώστε να εντοπίσει εστίες μόλυνσης και λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες και ιδιομορφίες του χώρου όσο και το είδος του προβλήματος, να επιλέξει τη κατάλληλη μέθοδο απεντόμωσης.

to top