Απόφραξη φρεατίου με πιεστικό

Τα βουλωμένα φρεάτια αποτελούν ένα συχνό πρόβλημα στις περιοχές της Αττική. Πολλές φορές τα άσχημα καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με βουλωμένα φρεάτια δύνανται  να έχουν καταστροφικές συνέπειες τόσο για το σπίτι σας  όσο και για την επιχείρηση σας. Συνεπώς, διατηρώντας καθαρά τα φρεάτια σας, μειώνονται αρκετά οι πιθανότητες να έρθετε αντιμέτωποι με πλημμυρισμένους χώρους.

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στη φραγή των φρεατίων ποικίλουν. Για παράδειγμα, ενδέχεται η συσσώρευση των λιπών, απορρυπαντικών, υπολειμμάτων τροφών και ακάθαρτων λυμάτων να βουλώσει το κεντρικό σας φρεάτιο. Άλλοτε τυχόν κακοτεχνία ή παλαιότητα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης έχει αντίστοιχα αποτελέσματα.

Η επαγγελματική απόφραξη και ο καθαρισμός φρεατίου πραγματοποιείται με τη χρήση πιεστικού μηχανήματος υδροβολής τελευταίας γενιάς, καθώς και σύστημα ανίχνευσης βουλωμάτων με ειδική κάμερα. Τα πιεστικά νερού (highpressurewaterjetting), είναι εγκατεστημένα στο όχημα απόφραξής μας και αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση για την απόφραξη των φρεατίων σας.

Καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να έρθουμε άμεσα και να  διαγνώσουμε το πρόβλημα σας. Το το συνεργείο μας θα αναλάβει μετά την απόφραξη φρεατίου σας άμεσα και αποτελεσματικά.

to top