Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Οι φραγμένες αποχετεύσεις στην λεκάνη της τουαλέτας μπορεί να αποτελέσουν είτε μια μικρή ταλαιπωρία είτε να προξενήσουν κίνδυνο για την υγεία σας. Η άμεση απόφραξη και ο καθαρισμός της τουαλέτας σας είναι η καλύτερη επιλογή.

Πως θα καταλάβετε ότι η λεκάνη σας χρήζει  από απόφραξη; Είναι πολύ απλό εάν δείτε αυξημένη στάθμη  του νερού αλλά και δυσοσμία, τότε σίγουρα χρειάζεται απόφραξη. Υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για να φράξει η λεκάνη μας όπως: τα διάφορα αρώματα που χρησιμοποιούμε, τα χαρτιά που μπορεί κάποιος να πετάξει αλλά και τα διάφορα απορρυπαντικά.

Εάν ταλαιπωρήστε από το φράξιμο της αποχέτευσης της λεκάνης σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κλήση σας. Είμαστε σε θέση να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος για να μάθουμε γιατί το σύστημα αποχέτευσης της τουαλέτας σας δεν ρέει σωστά αλλά και να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημά σας.

Συμβουλες

Icon
Αποφύγετε να ρίχνετε μέσα στη λεκάνη αντικείμενα όπως χαρτιά.
Icon
Σε περίπτωση που η λεκάνη έχει φράξει από υδατοδιαλυτές ουσίες ή σώματα όπως χαρτί τουαλέτας, υπολείμματα ομβρίων, επιχειρήστε να την αποφράξετε αρχικά με φυσικές και απλές μεθόδους όπως τη ρίψη σαμπουάν ή υγρού πιάτων μαζί με ζεστό νερό (όχι βραστό νερό είναι γιατί το καυτό νερό μπορεί να ραγίσει ή ακόμα και να σπάσει τη λεκάνη), αφήνοντας το μείγμα αυτό να δράσει για περίπου 15 λεπτά.
to top