Απόφραξη μπανιέρας τουαλέτας

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στο σπίτι είναι το φράξιμο του σιφωνιού που βρίσκεται στη μπανιέρα ή τη ντουζιέρα της τουαλέτας. 

Σίγουρα, όσο προσεκτικοί και να είμαστε, κάποια στιγμή είναι πιθανό είτε να αντικρίσουμε λιμνασμένα ύδατα στην μπανιέρα μας ως αποτέλεσμα  πλήρους φραξίματος της αποχετευτικής διόδου, είτε να παρατηρήσουμε πως τα νερά αργούν να αποστραγγιστούν ως αποτέλεσμα μερικού φραξίματος της αποχετευτικής διόδου.

Το φράξιμο πολλές φορές οφείλεται στη συσσώρευση υπολειμμάτων σαπουνιού, τριχών και άλλων σκουπιδιών. Όλα αυτά καταλήγουν στο σιφώνι της μπανιέρας και έχουν ως αποτέλεσμα την έντονη δυσοσμία.

Αν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους πρόβλημα, καλέστε μας  στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να έρθουμε άμεσα και να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Συμβουλες

Icon
Χρησιμοποιήστε μια σήτα ή μια σχάρα αποστράγγισης για να καλύψετε το στόμιο του αποχετευτικού αγωγού που βρίσκεται στην μπανιέρα σας, ώστενα ελαχιστοποιήσετε την διείσδυση τριχών από τα μαλλιά και υπολειμμάτων από τα σαπούνια.
Icon
Μη χρησιμοποιείτε διαφορά χημικά διαλύματα εμπορίου, καθώς η συχνή και ακατάλληλη χρήση μπορεί να καταστρέψει τις σωληνώσεις αποχέτευσης.
Icon
Σε περίπτωση φραξίματος, δοκιμάστε την παραδοσιακή μέθοδο ξεβουλώματος, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού.
to top