Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας σας; Αν έχετε προσπαθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας χρησιμοποιώντας διάφορες φυσικές μεθόδους καθαρισμού όπως η μαγειρική σόδα και παρόλα ταύτα δεν τα έχτε καταφέρει, η εταιρία μας είναι εδώ για να δώσει λύση στο πρόβλημά σας. Η απόφραξη αποχέτευσηςτου νεροχύτη της κουζίνας είναι μια υπηρεσία αποφράξεων που παρέχουμε γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Λόγω του αέρα πολλά χώματα, φύλλα, πευκοβελόνες φράζουν τη διέλευση των υδάτων μέσα από τις υδρορροές, γεγονός που παρατηρείται συνήθως τις περιόδους με έντονες βροχοπτώσεις.

Η εταιρία ‘Αποφράξεις Βουλγαράκης’ μπορεί να βοηθήσει όταν ο νεροχύτης σας έχει βουλώσει πολύ βαθιά μέσα στη σωλήνωση ή το φράξιμο είναι απλά πάρα πολύ σοβαρό για να επιλυθεί χρησιμοποιώντας τις συνήθεις μεθόδους απόφραξης νεροχύτη. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως κατά την απόφραξη σωλήνα του νεροχύτη μπορεί να απαιτηθεί ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα ώστε να εντοπιστεί ευκολότερα το βούλωμα της σωλήνας του νεροχύτη σας. Οι αποφράξεις με κάμερα απαιτούν ειδική υψηλής τεχνολογίας κάμερα που συνήθως δεν διαθέτουν οι υδραυλικοί αλλά διαθέτουν σίγουρα εμείς.

Καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να έρθουμε άμεσα και να  διαγνώσουμε το πρόβλημα σας.

Συμβουλες

Icon
Μη χρησιμοποιείτε διαφορά χημικά διαλύματα εμπορίου που όχι μόνο δεν τα βοηθάνε, αλλά αντιθέτως είναι παρά πολύ βλαβερά για τους σωλήνες, αφού προκαλούν διάβρωση.
Icon
Αποφύγετε να ρίχνετε μέσα στον νεροχύτη οτιδήποτε άλλο εκτός από αραιά υγρά.
Icon
Αποθηκεύετε το λίπος για μαγείρεμα σε ένα παλιό δοχείο ή ένα δοχείο από γάλα από χαρτόνι. Στη συνέχεια, απορρίψετε το στο σκουπίδια.
Icon
Απορρίψετε τα αποθέματα καφέ (γαλλικού, ελληνικού ή espresso) στα σκουπίδια αντί στον νεροχύτη σας.
Icon
Χρησιμοποιήστε μια σήτα ή μια σχάρα αποστράγγισης για να καλύψετε το στόμιο του αποχετευτικού αγωγού που βρίσκεται σε κάθε γούρνα του νεροχύτη σας.
Icon
Προχωρείτε σε ταχτικό καθαρισμό της αποχέτευσης του νεροχύτη με σόδα (το φυσικό καθαριστικό νεροχύτη) που μειώνει τον κίνδυνο βουλώματος του νεροχύτη σας.
to top